+40744 951 925

Terapia cariilor dentare

Cunoaşterea amănunţită a structurii dentare este esenţială pentru a înţelege defectele şi patologia dentară,precum şi în luarea unor decizii raţionale pentru profilaxie şi tratament. Stabilirea planului de tratament şi a diagnosticului pentru un pacient se începe de la anamneză , examenul întră şi extra oral , şi analiza radiografiei dentare. Radiografia dentară oferă informaţii mai precise despre localizarea unei cavităţi carioase ascunse, arată structura ţesutului osos, starea parodonţiului şi controlul tratamentului endodontic. Cabinetele noastre sunt dotate cu toate aparatele necesare pentru exercitarea tratamentelor terapeutice.

Obturaţiile cu compozit pot fi o soluţie alternativă în foarte multe situaţii. Cu timpul, tehnologia a avansat şi acum compozitele au căpătat proprietăţi mult mai bune, devenind mai rezistente în timp şi mai compatibile cu ţesutul dentar. Culorile compozitului pot fi amestecate pentru a obţine nuanţa naturala a dintelui, astfel încât în cele mai multe cazuri, obturaţiile devin invizibile.Procedeul terapeutic pentru realizarea unei obturaţii coronare fizionomice, decurge astfel: în cazul în care exista un proces carios pe un dinte, prima dată se indepărteaza caria cu ajutorul unei freze până ce rămâne numai structura dentară sănătoasă. În cazul în care cavitatea curătată este aproape de camera pulpară (nerv), atunci se adaugă un material denumit hidroxid de calciu, pentru a realiza o proteţie la acest nivel cu obturaţiile de compozit puteţi zâmbi linistiţi fără a lăsa să se observe că aţi fost la medicul dentist.

Camera intraorală

Camera intraorală vă oferă posibilitatea să vedeţi în timp real ceea ce nu se poate observa în oglindă şi are avantajul de a stoca în computer, imaginile şi filmele realizate. Este des folosită pentru a arăta pacientului imagini înainte şi după tratament.

Atât profesionalismul cât şi aparatura din dotare fac ca orice tip de tratament stomatologic să se realizeze în scurt timp şi în lipsa totală a durerii.

 

 

Google+