+40744 951 925

Garanţia calităţii tratamentului

Medicul este responsabil pentru toate tratamentele stomatologice efectuate în cabinetul stomatologic, considerând acest aspect parte din respectul faţă de pacienţi.

Cabinetul nostru stomatologic împreună cu pacientul se constituie într-o echipă, în care încrederea joacă un rol important. În aceste condiţii putem asigura tratamente de calitate cu care ne putem mândri.

Corpul nostru este un organism în continuă schimbare. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu dantura noastră. În mod normal, aceste modificări au loc lent, fără ca noi să le observăm.
După intervenţiile stomatologice au loc modificări ,cu care organismul începe un proces de adaptare care poate dura de la o zi până la câteva luni, în funcţie de natura lucrării dentare şi de profilul psihologic al pacientului.

Dacă lucrarea nu se deteriorează, (cu excepţia procesului natural de imbătrânire) în câteva luni de la darea în folosinţă, atunci evoluţia este bună şi riscurile sunt minime.
Controlul periodic este necesar pentru a monitoriza evoluţia tratamentului în timp,acesta făcând parte din procesul de prevenire pe care noi îl indicăm.

Google+