+40744 951 925

Endodonţie

TERAPIA CANALELOR RADICULARE

Stabilirea planului de tratament şi a diagnosticului pentru un pacient se începe de la anamneză , examenul întră şi extra oral , şi analiză radiografiei dentare. Radiografia dentară oferă informaţii mai precise despre localizarea unei cavităţi carioase ascunse, arată structura ţesutului osos, starea paradonţiului şi controlul tratamentului endodontic. Verificarea tratamentelor endodontice se realizează cu ajutorul aparatului digital, radioviziograf, din dotare, imaginea zonei examinate se afişează în timp real pe display-ul computerului. Utilizarea viziografului nu supune pacientul şi nici personalul medical la riscuri, cum ar fi supradozarile sau radiatiile secundare. Cabinetul este dotat cu toate aparatele necesare pentru exercitarea tratamentelor endodontice la cel mai înalt nivel.

O prelucrare corectă şi modernă a canalelor dentare se realizează cu ajutorul motorului endodontic VDW.

RAIPEX – aparat pentru determinarea lungimi canalelor radiculare
Acest apexlocator este de ultima generaţie şi are o acţiune precisă indiferent de condiţiile canalului radicular. Cu ajutorul acestuia, tratamentele de canal se vor realiza în mod cert, corect şi complet pe toata lungimea canalului.

Analizarea mai precisă se realizează cu ajutorul aparatului digital, radioviziograf, imaginea zonei examinate se afisează în timp real pe display-ul computerului şi se poate prelucra în multiple modalităţi.

Google+